CLANS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum dedicat pentru gazduirea de clanuri. Oferim subforum si grade necesare acestora uitati aici model: https://clans.iftopic.com/f12-dmlc-clan-dr

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Ultimele subiecte
» Membrii D.M.L.C
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeSam Feb 15, 2014 1:41 am Scris de iRonic

» Salut!
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeDum Mai 13, 2012 12:48 am Scris de pene_tavy

» server video by saca and boogiee
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeVin Mai 11, 2012 1:48 am Scris de HucK

» Informatii Pentru Admin
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 1:07 pm Scris de HucK

» Organizare membri D.M.L.C
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 12:33 pm Scris de HucK

» Admin!
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 11:17 pm Scris de BooGiee

» Reclamatii!
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:52 pm Scris de BooGiee

» Model REclamatie!
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:51 pm Scris de BooGiee

» Model cerere!
Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:48 pm Scris de BooGiee

Organizare membri D.M.L.C

In jos 
AutorMesaj
HucK
___
___
HucK

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Organizare membri D.M.L.C Empty
MesajSubiect: Organizare membri D.M.L.C   Organizare membri D.M.L.C I_icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 12:33 pm

Dupa cum toti ati vazut , recrutarile au fost redeschise pe clanul nostru , dar asta nu inseamna ca toti recrutorii au voie sa bage de capul lor in clan... Rog recrutorii sa nu bata la cap anumiti jucatori sa intre , daca un jucator vrea sa intre sa o spuna si sa astepte proba.
Acum trecem la cum se da o proba:
-jucatorul care da proba trebuie sa aiba bhop adecvat (adica sa nu se zguduie ca nebunu pe acolo sa arate ca stie el dr) si sa prinda pe putin 1000 speed / units per second
-jucatorul care da proba trebuie sa stie sa faca macar 5 strafe cu knife 5 (recrutorii care nu stiu ce e ala strafe nu vor detine mult timp gradul de recrutor).
-jucatorul care da proba trebuie sa aiba sincronizare corecta (sa stie cand sa schimbe de pe knife pe gun) Este foarte importanta sincronizarea (sink) deci tratati-o ca atare!
Cam atat despre recrutare.

Membri clanului nu au voie sa foloseasca un limbaj urat unul fata de altul , cel mult in gluma .
Membri clanului vor fi pusi intr-un top care se rezuma la comportamentul lor pe server, in functie de bunul simt toti pot sa fie primi in top , dar asta este dupa voi nu dupa mine.
In warrurile dintre clanuri se vor alege cei mai buni membri valabili pe moment in caz de castigam warrul fiecare va fi rasplatit pe masura.

Toti membri care sau abatut de la regulile mentionate mai sus astept sa fie numele lor lasat cu un reply in acest topic cu tot cu grseala facuta.
Sus In jos

Organizare membri D.M.L.C
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CLANS :: Informatii Useri :: Organizare in Clan-
Mergi direct la: