CLANS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum dedicat pentru gazduirea de clanuri. Oferim subforum si grade necesare acestora uitati aici model: https://clans.iftopic.com/f12-dmlc-clan-dr

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Ultimele subiecte
» Membrii D.M.L.C
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeSam Feb 15, 2014 1:41 am Scris de iRonic

» Salut!
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeDum Mai 13, 2012 12:48 am Scris de pene_tavy

» server video by saca and boogiee
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeVin Mai 11, 2012 1:48 am Scris de HucK

» Informatii Pentru Admin
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 1:07 pm Scris de HucK

» Organizare membri D.M.L.C
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeJoi Mai 10, 2012 12:33 pm Scris de HucK

» Admin!
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 11:17 pm Scris de BooGiee

» Reclamatii!
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:52 pm Scris de BooGiee

» Model REclamatie!
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:51 pm Scris de BooGiee

» Model cerere!
Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeSam Mai 05, 2012 1:48 pm Scris de BooGiee

Donatii : Informatii + Lista donatorii

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
HucK
___
___
HucK

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 41
Localizare : Craiova

Donatii : Informatii + Lista donatorii Empty
MesajSubiect: Donatii : Informatii + Lista donatorii   Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 8:16 am

Donatii si privilegii pentru serverele Counter Strike 1.6

1 EURO : cfg 100 FPS = se poate trimite doar prin transfer credit

2 EURO : cfg 150 FPS = se poate trimite doar prin transfer credit

3 EURO : cfg 220 FPS = se poate trimite doar prin transfer credit

6 EURO : V.I.P = se cumpara codul de 6 euro de la magazin ( reteaua cosmote/orange ) si imi trimiteti mi-e codul pe mess
speed 250+
life 300+
rank V.I.P pe forum.
accese de V.I.P pe serverul Clanului D.M.L.C
pedepsele pentru V.I.P. se injumatatesc (in functie de bunul simt al VIP-ului - fara abuzuri)
prioritate in rezolvarea problemelor
recunostinta Staff-ului D.M.L.C pentru gestul tau
[CADOU] cfg 1 euro

8 EURO : = se cumpara codul de 8 euro de la magazin ( reteaua cosmote/orange ) si imi trimiteti mi-e codul pe mess
Toate facilitatile de la V.I.P
MODERATOR
[CADOU] cfg 2 euro
[CADOU] 2 wallpapere personalizate

10 EURO : = se cumpara codul de 10 euro de la magazin ( reteaua cosmote/orange ) si imi trimiteti mi-e codul pe mess
Toate facilitatile de la V.I.P
CO-OWNER
[CADOU]CFG 3 euro
[CADOU]3 WALLPAPERE Personalizate

Donatiile se pot face in cel mai simplu mod posibil : Cumparati o cartela reincarcabila Cosmote/orange . O sa vedeti pe ea un cod de 16 cifre/14 cifre . Acel cod il trimiteti la ID de Y!M : b.rap.bv@yahoo.com

Pentru informatii despre donatii ID Y!M : HucK_Stunner@yahoo.com

Toti donatorii Vor aparea pe lista!

Rankul V.I.P va dura doar 3 luni , pentru a fi dinou V.I.P este necesar sa donati dinou , dar la 5 euro !

Ultima editare efectuata de catre HucK in Joi Mai 03, 2012 9:02 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Brap
.
.
Brap

Data de inscriere : 20/03/2012
Varsta : 30
Localizare : Brasov

Donatii : Informatii + Lista donatorii Empty
MesajSubiect: Re: Donatii : Informatii + Lista donatorii   Donatii : Informatii + Lista donatorii I_icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 8:43 am

DONATORII :
Andreyy
Bogdy
Maraciuca
Tzip-Tzop
Sus In jos
https://clans.iftopic.com

Donatii : Informatii + Lista donatorii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CLANS :: SERVER IN CONSTRUCTIE! :: DONATII!-